Messer 3. og 4. oktober 2020

Les også om påmeldinger lenger ned– der er det en anbefaling.

Den 3. oktober kl 18.00 (lørdag – søndagens messe på norsk )

Den 4. oktober kl 10.00 (søndag – engelsk, med nigeriansk prest)

Den 4. oktober kl 11.30 (søndag –norsk BARNEMESSE)
* FØRSTE KOMMUNIONSBARN – kom 11.30 – undervisningen er rett etterpå)

Den 4. oktober kl 13.00 (søndag – polsk)

Det går an å registrere seg på nettsiden (https://billett.katolsk.no/).
Eller man kan melde med messe+navn+ditt telefonnummer+antall på SMS eller tlf til sognepresten 47902739 (jeg skriver det så inn for dere). Eller det går KANSKJE bra å håpe at det er plass og skrive inn i boken bak i kirken.

Men sikkert er det slett ikke: Nå er det i Oslo blitt strengere antallsrestriksjoner igjen så kan det lett skje at det kommer noen derfra. Det er derfor en stor fordel om våre lokale katolikker er flinke til å melde seg på på forhånd. Vi er jo her i Sandefjord bare en fristende søndagstur unna. Jeg ANBEFALER at man for messene kl 11.30 og 13.00 melder på nettsiden eller pr sms.

Menighetens VIPPS-nummer er 11567.

Legg igjen en kommentar