Konfirmanter 22.november

Konfirmanter: Jeg venter på dere etter 11.30-messen på søndag. Som før bestemt.

Vi vet ikke hvordan myndighetene og/eller kommunen har bestemt eller ombestemt seg om dere fæle ungdommer og covid-19, men jeg vil være der og venter på dere.

Selv om det kanskje er noen som ikke kommer. Kanskje holder jeg super ekstra stor avstand. Det er ikke pga deres indre kvaliteter, men fordi jeg er i risikoalder (og det hender plutselig at jeg møter andre mennesker i moden alder), og kanskje må dere sitte i egne kroker så dere ikke overbringer med dere den usynlige smitte mellom skolene.

Jeg vil ha igjen et alternativt opplegg på lur, som gjør dere i stand til å ta ansvar for egen læring, i tilfelle det fortsetter med usikker situasjon eller at restriksjoner «type Oslo» brer seg sørover til det paradisiske Sandefjord-området.

Legg igjen en kommentar