Messer 21. november-22. november 2020

Les om justeringer om oppmøte, nederst

Det blir konfirmantundervisning søndag – se en annen beskjed, nedenfor

LØRDAG
Den 21. november kl 18.00 (norsk)
SØNDAG
Den 21. november kl 10.00 (søndag – litauisk – eget påmeldingssystem)
Den 21. november kl 11.30 (søndag –norsk)
Den 21. november kl 13.00 (søndag – polsk)

Menighetens VIPPS-nummer er 11567.

Beskjed som er litt endret pga ny covid-situasjon.

Det er nå redusert antall plasser som vi tillater i kirken. De siste månedene har vist at det vanligvis bare er til den polske messe at det kan komme så mange at den nye grense på 50 av og til kunne kan bli et problem.

Det er lagt frem «wipes» i mange kirkebenker, og det står desifisering. De som går i en messe som følges av en annen messe samme dagen: Kan dere være så snill å vaske over foran der hvor dere satt, så hadde det vært fint og tidsbesparende. Kast klutene i bøtten ved pianoet.

Vennligst bestill plass før dere kommer til kirken. Ikke vent til søndag, gjør det senest på lørdag. Det går an å gå til søndagens messe allerede lørdag kl 18.00.

Hvis dere i stedet ringer eller sender SMS til presten, så kan presten legge dere inn. Men presten får nok ikke satt seg til PC’en i samme sekund – han kan være ute i ærend. Og innen han skal følge opp beskjedene, kan det kanskje være blitt fullt.

Klarer du ikke å melde deg på det på nettsiden (https://billett.katolsk.no/), er det mye smartere å ringe en venn som kjenner teknikken.

Her noen prøvd «kontakt-presten-metoden» (messe+navn+ditt telefonnummer+antall) og det ikke kommer en SMS-beskjed med plasskode, så betyr antagelig det at det allerede var rukket å bli fullt.

Legg igjen en kommentar