Korona-tiltak og bestilling av plass i messene

Det er dessverre bare 50 plasser vi har lov til å bruke. Men de siste månedene har vist at det vanligvis bare er til den polske messe at det kan komme så mange at den nye grense på 50 av og til kunne kan bli et problem.

Vennligst bestill plass før dere kommer til kirken. Plass bestilles på (https://billett.katolsk.no/). Ikke vent til søndag, gjør det senest på lørdag. Det går an å gå til søndagens messe allerede lørdag kl 18.00.

Hvis dere i stedet ringer eller sender SMS til presten, så kan presten legge dere inn. Men presten får nok ikke satt seg til PC’en i samme sekund – han kan være ute i ærend. Og innen han skal følge opp beskjedene, kan det kanskje være blitt fullt.

Klarer du ikke å melde deg på det på nettsiden (https://billett.katolsk.no/), er det mye smartere å ringe en venn som kjenner teknikken.

Her noen prøvd «kontakt-presten-metoden» (messe+navn+ditt telefonnummer+antall) og det ikke kommer en SMS-beskjed med plasskode, så betyr antagelig det at det allerede var rukket å bli fullt.

Det er lagt frem «wipes» i mange kirkebenker, og det står desifisering. De som går i en messe som følges av en annen messe samme dagen: Kan dere være så snill å vaske over foran der hvor dere satt, så hadde det vært fint og tidsbesparende. Kast klutene i bøtten ved pianoet.

Kollekt kan gis. Vipps anbefales. Menighetens VIPPS-nummer er 11567.

Legg igjen en kommentar